SISTEMA-ZA-SOLNA-ELEKTORLIZA-AQUARITEPRO-LOW-SALT-HAYWARD KLETKA-ZA-SISTEMA-ZA-SOLNA-ELEKTROLIZA-AQUARITEPRO-LOW-SALT-HAYWARD

Система за солна електролиза за дезинфекция на басейни, модел

Производител Hayward Email

Продажна цена 4980,00 лв
Отстъпка

Всички цени са с включено 20% ДДС
Модел "Aqua Rite Pro LS"

Система за солна електролиза за частни и малки обществени басейни, модел "Aqua Rite Pro LS", производител Hayward

Необходимо количество сол: 3.2кг/м3.

Системата се състои от:

• Модул за автоматично следене и поддържане нивата на хлор и "pH" на водата (в модула са включени необходимите датчици и връзки за хлор и "pH").

• Функция за „шоково хлориране“.

• Електронен панел за управление с LCD-диплей и LED-индикатори.

Характеристика:

• За басейни с обем на водата от 60м3 до 150м3.

• Връзки: ø1½”.

• Разполагат с автоматична самопочистваща система на електродите (предпазваща ги от натрупване на варовик), която действа като обърне поляритета на захранване към електрода.

• Работят с ниски нива на соленост.

Отличават се с бърз монтаж и лесна поддръжка.

Допълнителна информация: 

Процесът на солна електролиза се постига като към водата в басейна се добави сол, която при преминаването на водния обем през системата от електроди с противоположен заряд, се преобразува в натриев хипохлорит.

Тази иновативна технология редуцира значително количеството използвани препарати, елиминирайки кожните и очни раздразнения. По този начин напълно се замества химическото хлориране на басейни. Това е непрекъснат процес, при който не е нужно добавяне на консуматив, а еднократното зареждане със сол.

Благодарение на факта, че е напълно автоматизирана, намалява както постоянните грижи по следене и третиране на водния обем, така и риска от влошаване на хигиенните му показатели и визията на басейна.

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook