fbpx //load TrackerJS !function(t,n,e,o,a){function d(t){var n=~~(Date.now()/3e5),o=document.createElement(e);o.async=!0,o.src=t+"?ts="+n;var a=document.getElementsByTagName(e)[0];a.parentNode.insertBefore(o,a)}t.MooTrackerObject=a,t[a]=t[a]||function( ){return t[a].q?void t[a].q.push(arguments):void(t[a].q=[arguments])},window .attachEvent?window.attachEvent("onload",d.bind(this,o) ):window.addEventListener("load",d.bind(this,o),!1)}(window,document,"script","//cdn.stat-track.com/statics/moosend-tracking.min.js","mootrack"); //tracker has to be initialized otherwise it will generate warnings and wont send tracking events mootrack('init', '703e4174d0f14bfea5b3e96e40483da0');

ХАЛОГЕНЕРАТОР SALSANO DC-407

Халогенераторът SALSANO DC-407 служи за създаване на лесен за разпръскване солен аерозол.  Благодарение на революционни технологии потокът на аерозола към солната стая е постоянен, което е решаващо, имайки предвид, че микрочастиците сол остават активни само за 100 секунди след микронизацията.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Добив: 100 - 3000 мг / мин

Захранване: 110-230 V, 95 WAT

Тегло: 15 кг

Размери (В/Ш/Д): 455/555/323 мм

 

Халогенератор Salsano – лесен за използване и полезен

LCD дисплей, който прави използването на халогенератора лесно и ефикасно

SALSANO DC-407 може да се инсталира в почти всяко помещение без особени разходи за монтиране

Снабден е с множество режими – само изберете подходящата програма и халогенераторът Ви е готов за работа

Интегрирана система за вентилация след всяка употреба

 

ХАЛОТЕРАПИЯ. От лукса на СПА центровете до набираща популярност масова услуга

Солния аерозол се впръсква директно от халогенератора, които е в съседно техническо помещение, което прави халогенератора изключително лесен за поддръжка и използване. Технологията за халотерапия е истинско произведение на изкуството, чиято изтънченост непрестанно се повишава, поради което е необходимо добро познаване на правилата за употреба и поддържане. Халогенераторът SALSANO DC-407 е създаден, за да улеснява това максимално и безпроблемно.

Все по-голямото модернизиране на технологиите означава, че възможностите за осигуряване на терапевтично лечение растат с бързи темпове. Всяка терапия, включваща халогенератор SALSANO DC-407, посреща дори най-високите изисквания на балнеологията. Това важи не само за ефикасността на леченията, но и за това, че те дават възможност за по-икономично използване на балнеологичните ресурси.

В Salsano се постигат оптимални технологични решения, въз основа на oбективни научни основания и опита на специалистите в тази област. Сравнителните анализи служат за помощ за инженерите на компанията в научната оценка на нови решения, които стимулират развитието в полза на всички нас.

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook