Bio Water Technology - иновация в света на сауната

Нов поглед върху сауна изживяването

 

Красотата е в семплите неща

Финландската компания Helo е лидер в сауна индустрията от 100 години. 

Серията BWT (Bio Water Technology) е поредната иновация, разтърсваща света на сауната. Тя предлага многопластово изживяване в автентична финландска сауна. Създава ново измерение в модерните сауна решения.

 

Сауна, която се адаптира към теб

Сауните от серия BWT доставят многоизмерно удоволствие и релакс в типичния за Helo маниер. Множество сауна изживявания в едно гениално и просто сауна решение.

 

ЕДНА ПЕЧКА ЗА САУНА

МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Потопете се в уникални моменти в сауната. Можете да ѝ се насладите сами или с приятелите и семейството си. Всичко това е възможно с печка за сауна от серията BWT. Гъвкавостта ѝ отваря вратата към редица възможности за приятни и релаксиращи моменти.

 

ТРИ ВИДА САУНА С ЕДНА ПЕЧКА ОТ СЕРИЯТА BWT

Нежна сауна

Добавете вода в контейнера и настройте температурата на 50-60˚C

Нежна сауна

Чувствено обгръщаща пара

По-дълги сесии

Възможност за био ароматерапия

 

Хибридна сауна

Напълнете вода в контейнера и настройте температурата на 60-80˚C.

Повече влажност

По-ниска температура

Нежно сауна изживяване

Възможност за био ароматерапия

 

Топла и суха сауна

Използвайте BWT печката без вода и настройте температурата на 80-100˚C.

Висока температура

Ниска влажност

Интензивно сауна усещане

 

Helo BWT е енергийно ефективно и рентабилно решение за вашата сауна. Изисква много по-малко мощност от конкурентните печки за сауна, за да произведе същото количество топлина. Парогенерацията се случва без външна намеса и без помощта на технология. Едно гениално сауна решение позволява да се насладите на любимото сауна и парно изживяване. Мисълта, вложена в създаването на BWT серията, се вижда в иновативното намаляне на въглеродния диоксид, отделян от печката.   

 

 

Генерално по-ниските температури в сауните с печки от серията Helo BWT ги правят изключително популярни сред хората, които харесват сесиите си в сауната дълги, успокояващи и феноменално отпускащи. По-ниските температури означават по-малко натоварване върху материалите, както и минимални изисквания за поддръжка.

 

 

ИКОНОМИЧНОСТ: По-малко износване и по-дълъг живот обуславят инвестицията. Ниските температури, използвани в BWT сауните, означават по-малко натоварване върху помещението и оборудването. Облицовката на вашата сауна ще издържи по-дълго във времето и технологията на BWT изисква минимално ниво на поддръжка.

 

ЕКОЛОГИЧНОСТ: По-кратко време за загряване, същото сауна усещане, но по-ниска консумация на енергия и CO2 емисии. С BWT сауна получавате пълното удоволствие на топлината за нула време. Заради физичните свойства на парата, получавате усещането за топлина два пъти по-бързо отколкото с нормалните сауни.

 

 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook