fbpx //load TrackerJS !function(t,n,e,o,a){function d(t){var n=~~(Date.now()/3e5),o=document.createElement(e);o.async=!0,o.src=t+"?ts="+n;var a=document.getElementsByTagName(e)[0];a.parentNode.insertBefore(o,a)}t.MooTrackerObject=a,t[a]=t[a]||function( ){return t[a].q?void t[a].q.push(arguments):void(t[a].q=[arguments])},window .attachEvent?window.attachEvent("onload",d.bind(this,o) ):window.addEventListener("load",d.bind(this,o),!1)}(window,document,"script","//cdn.stat-track.com/statics/moosend-tracking.min.js","mootrack"); //tracker has to be initialized otherwise it will generate warnings and wont send tracking events mootrack('init', '703e4174d0f14bfea5b3e96e40483da0');

Покривала за басейни.

Защо Favaretti?
Покривала за басейни.
С началото на летния сезон и ползването на басейните, от изключителна важност е да гарантирате безопасността както на себе си, така и на вашите близки. Особено за най-малките басейнът може да бъде истинска опасност. Следователно следва винаги да се спазват следните мерки за безопасност:
Когато са в басейна, децата винаги трябва да бъдат под наблюдението на възрастен, който може да плува. Не се разсейвайте примерно с мобилен телефон.
Децата винаги трябва да носят пояс или спасителна жилетка когато са в или близо до басейна. Надуваемите играчки, дюшеци или др. също могат да са опасни за децата. Никога не оставяйте децата без надзор в близост до басейна, независимо от нивото на водата. Дори на плитко може да има проблеми с малки деца.
Не забравяйте да извадите всички плаващи аксесоари от водата след ползване и да покриете басейна с покривало.
Винаги е добра идея да научите децата си да плуват в ранна възраст и да ги запознаете с опасностите в и около басейна.
Уверете се, че децата лесно могат да излязат от басейна, например с помощта на стълби или чрез плитка водна зона.
Препоръчва се да завършите курс за оказване на първа помощ и да се уверите, че в случай на авария може да се свържете бързо със спешните служби.
Когато басейна не се използва той трябва да бъде обезопасен. Favaretti предлага покрития, които могат да осигурят това във всички случаи.
Favaretti има широка гама от възможности за покриване на вашия басейн от мини басейни до големи обществени басейни. Можем да предложим решение за почти всякакъв размер или форма.
Конструкциите на Favaretti са с най-добро качество и в съответствие с действащите разпоредби.
1.Планиране и дизайн
Структурите на групата Favaretti отговарят на действащите разпоредби и сертификати за материали и гаранции.
Всички предложени конструкции са сертифицирани и гарантирани за натоварванията от сняг и вятър в съответствие с действащите разпоредби и в пълно съответствие с антисеизмичните изисквания.
Повечето застрахователни компании не застраховат обекти, които не съответстват на определени стандарти за качество и безопасност.
Всички компоненти отговарят на най-строгите стандарти за качество и се използват само сертифицирани и внимателно подбрани доставчици.
Продуктите на Favaretti са изработени за да задоволят напълно крайния клиент.
2.Производство
Използваме модерни заваръчни процеси и прецизно лазерно рязане, което позволяват да се създават структури с най-високо качество и дълготрайност.
Огнеупорната покривна мембрана, направена само с най-добрите тъкани, предлагани на пазара, позволяват на Favaretti да гарантира десетгодишна трайност.
Нашата научноизследователска и развойна дейност направи възможно прилагането на изключително иновативни системи за закрепване директно на земята, без да се налага извършването на зидарски работи. Закрепването със свредла (за разлика от колчетата, използвани за алуминиеви конструкции) гарантира пълна устойчивост на вятър.
3.Материали
Структурите на Favaretti са проектирани да издържат във времето. Качеството на използваните материали, използвани във всеки продукт е най-високото. Нашите съоръжения са с продължителност на живота най-малко 50 години.
4.Устойчивост на корозия
Процесът на горещо поцинковане е повърхностна обработка, която гарантира ефективна антикорозионна защита, на която са подложени всички наши стоманени продукти. За разлика от традиционните антикорозионни покрития, които пасивно покриват метала, горещото поцинковане води до химико-металургично взаимопроникване между стомана и цинк, способно да издържа на корозия и механични натоварвания за дълго време.
Според нуждите Favaretti може да "подсили" поцинковането в случай на особено корозивни среди (морски и др).
5.Мембрани
Favaretti използва висококачествени полиестерни мембрани с двойно PVC покритие, специално проектирани да издържат дълго и без проблеми на механични натоварвания и атмосферни условия. Нашите продукти се наричат "опънати конструкции", тъй като покривната мембрана е подходящо моделирана с двойна крива, за да бъде също структурен елемент.
6.Функция
-За разлика от нашите преки конкуренти, покривните структури на Favaretti са оборудвани с вентилационни и циркулационни системи за въздух, прозорци и пешеходни или автомобилни входове от всякакъв размер.
-Широчина по-голяма от 50 метра без централни колониили стоманени кабели.
-Странични височини по заявка за покриване на системи с големи размери (мостови кранове, силозии др).
-Полупрозрачната покривна мембрана позволява естествено осветление и съответно икономия на енергия.
-Фиксираните или плъзгащи се странични стени предотвратяват проникването на вятър и дъжд.
-Двойна мембрана или фалшив таван за елиминиране на кондензация, подобряване на вътрешния комфорти спестяване на разходи за отопление.
-Постоянни или преместваеми структури.
-Сухоанкериране по избор, без никакви зидарски работи.
-Приспособява се към нуждите на всеки спортен център или индустри

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook