fbpx //load TrackerJS !function(t,n,e,o,a){function d(t){var n=~~(Date.now()/3e5),o=document.createElement(e);o.async=!0,o.src=t+"?ts="+n;var a=document.getElementsByTagName(e)[0];a.parentNode.insertBefore(o,a)}t.MooTrackerObject=a,t[a]=t[a]||function( ){return t[a].q?void t[a].q.push(arguments):void(t[a].q=[arguments])},window .attachEvent?window.attachEvent("onload",d.bind(this,o) ):window.addEventListener("load",d.bind(this,o),!1)}(window,document,"script","//cdn.stat-track.com/statics/moosend-tracking.min.js","mootrack"); //tracker has to be initialized otherwise it will generate warnings and wont send tracking events mootrack('init', '703e4174d0f14bfea5b3e96e40483da0');

ПРОДУКТИ ОТ GRIFFON ЗА СВЪРЗВАНЕ НА ТРЪБНИ СИСТЕМИ

ПРОДУКТИ ОТ GRIFFON ЗА СВЪРЗВАНЕ НА ТРЪБНИ СИСТЕМИ

Griffon е водеща по свързващи техники за пластмасови тръбни системи и предлага на професионалистите уникална и широка гама от висококачествени продукти. Независимо дали тръбната система е изработена от PVC, PVC-C, ABS, PP или PE, Griffon винаги има подходящо решение.

Искаме да ви запознаем с някои от най-добрите продукти, да ви информираме за предимствата на опаковките, както и да напомним, че продуктите на Grifon покриват всички норми на ЕС.

Освен това бихме искали да ви информираме за скорошното надграждане на традиционен висок клас PVC цимент за работа под налягане Griffon UNI-100®.

 

UNI-100 ПРОЗРАЧНА ФОРМУЛА

Новата версия на UNI-100® има от техническа и качествена гледна точка същите свойства както преди, но Griffon промени светложълтия цвят в млечно прозрачен цвят. Това осигурява почти прозрачен изсъхнал слой вместо прозрачен кафяво-жълт. Това позволява свързващите съединения на PVC тръби да имат по-добър външен вид.

 

ИЗПИТАНО КАЧЕСТВО

Продуктите Uni-100® покриват всички норми на ЕС като EN1329, 1452, 1453, 1455 и ISO 15493 (PVC промишлен клас), CE EN14814 за налягане, CE EN 14680 за отводняване. Продуктите са одобрени от KIWA, WRAS и др. По този начин ще сте сигурни, че връзките ще останат здрави и трайни, така, както обикновено сте свикнали с Griffon.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕЗИЦИ НА ОПАКОВКАТА

Griffon предоставя многоезични етикети за няколко продукта: UNI-100®, UNI-100® XT и WDF-05®. С тези нови етикети получавате информация както на български, така и на още 6 до 8 езика.

СПЕЦИАЛНА ЧЕТКА, ИНТЕГРИРАНА В КАПАЧКАТА

Капачките на опаковките включват специална кръгла четка. Четката позволява да се нанесе равномерен слой лепило върху тръбата и фитингите. Това осигурява с 40% по-кратко време за изпълнение на операцията в сравнение с традиционната плоска четка. 

ЗДРАВА ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА

Тъй като фокуса на Griffon е върху максимално удобство при работа, PVC лепилата се предлагат в здрави и трайни пластмасови бутилки. Голямата капачка с бързо затваряне и отваряне е удобна за ръката и винаги се отваря и затваря лесно.

Griffon UNI-100®

UNI-100® XT-С МИСЪЛ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И ОКОЛНАТА СРЕДА

Ново екологично висококачествено лепило за тръби под налягане Griffon UNI-100® XT THF free. То има същите технически и качествени свойства като традиционното UNI-100®, но е по-безопасно поради факта, че не е използван летливия и етероподобен разтворител THF. Това е по-безопасна алтернатива за монтажни работи за PVC-U (не е за гъвкави маркучи), където здравето и безопасността са по-важни.

UNI-100®

UNI-100® е бързо, тиксотропно PVC-U лепило, подходящо за тръби, втулки и фитинги в системи под налягане и отводняване и е одобрено за системи за питейна вода.

WDF-05®

WDF-05® е изключително бързо, тиксотропно PVC-U лепило, подходящо за гъвкави и твърди PVC тръби. Това е решение за ползване на тръбите и системата под налягане след много кратко време на изчакване. Изключително подходящ е за басейни, джакузита и други влажни среди.

HCR-36

HCR-36 е уникално PVC-U / PVC-C лепило за приложения, при които се изисква висока химическа устойчивост в инсталации за концентрирани киселини, основи и др. промишлени приложения. Може да се използва в комбинация с почистващия препарат HCR-36.

 

 

 

 

 

Още в тази категория: « Хидромасаж - начин на употреба

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook