5 ПРИЧИНИ ДА ИНВЕСТИРАТЕ В ПОМПА С ПРОМЕНЛИВА СКОРОСТ

  • Публикувана в Новини

1. Месечната Ви сметка е твърде висока.

Първоначалната цена на помпа с променлива скорост може да е по-висока от тази на останалите помпи на пазара, но разликата в цените се изплаща още на първата или на втората година със спестените пари от сметки за електричество.

Резултат с изображение за high bill electricity

2. Сегашната Ви термопомпа е прекалено шумна и редовно получавате оплаквания от съседите си.

След като помпите с променлива скорост са по-тихи от нормалните и имат електро-магнитен двигател като на хибриден автомобил, нивото на шум е значително по-ниско от това на едноскоростни помпи и двускоростни помпи. Съседите ще Ви благодарят и най-после ще спрат да мрънкат! Повечето помпи с променливи скорости са толкова тихи, че даже може да забравите, че работят! Някои от тях са с изключително ниско ниво на шум, средно между библиотека и средносилен дъжд.

3. Сегашната Ви термопомпа не може да контролира дебита от филтрационната система към водните атракциони.

Помпите с променлива скорост могат да бъдат програмирани да контролират различни уреди на различни скорости. Те позволяват да намерите точния поток вода, излизащ от водния атракцион, така че да имате перфектната водна струя. Едноскоростните помпи имат само един вид поток, който Ви ограничава до един вид струя.

Ако имате водни атракции, СПА или робот за почистване, свързани към помпата, можете да увеличите дебита при нужда и да го намалите, когато не се използват. Тази програмируемост Ви позволява да настроите помпата така, че да работи на по-ниска скорост извън натоварените часове.

4. Купувате си ново оборудване за басейн или строите нов басейн.

Планирате да смените филтъра, някоя от водните атракции или друго оборудване? Помпите с променлива скорост могат да бъдат настроени така, че да пасват перфектно на размера на филтъра. Това осигурява възможно най-ефективното и безпроблемно функциониране на филтрационната система. Използването на такъв вид помпа ще удължи живота на басейна Ви и ще натоварва минимално оборудването.

Резултат с изображение за building a pool

5. Изморени сте от постоянната поддръжка и ремонти?

Писна ли Ви да работите по басейна постоянно? Да сменяте тръбите, да Ви се поврежда оборудването, да имате проблеми с потока на вода през атракциите и още, и още? Помпите с променлива скорост имат значително по-дълъг живот от тези с една или две скорости, което съответно удължава експлоатационното време на прикаченото към тях оборудване.

Е, ако не сте се убедили да си вземете помпа с променлива скорост след тази статия, разгледайте предложенията в сайта ни.

 

 

Продължава...

Bio Water Technology - иновация в света на сауната

  • Публикувана в Новини

Нов поглед върху сауна изживяването

 

Красотата е в семплите неща

Финландската компания Helo е лидер в сауна индустрията от 100 години. 

Серията BWT (Bio Water Technology) е поредната иновация, разтърсваща света на сауната. Тя предлага многопластово изживяване в автентична финландска сауна. Създава ново измерение в модерните сауна решения.

 

Продължава...

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook