fbpx //load TrackerJS !function(t,n,e,o,a){function d(t){var n=~~(Date.now()/3e5),o=document.createElement(e);o.async=!0,o.src=t+"?ts="+n;var a=document.getElementsByTagName(e)[0];a.parentNode.insertBefore(o,a)}t.MooTrackerObject=a,t[a]=t[a]||function( ){return t[a].q?void t[a].q.push(arguments):void(t[a].q=[arguments])},window .attachEvent?window.attachEvent("onload",d.bind(this,o) ):window.addEventListener("load",d.bind(this,o),!1)}(window,document,"script","//cdn.stat-track.com/statics/moosend-tracking.min.js","mootrack"); //tracker has to be initialized otherwise it will generate warnings and wont send tracking events mootrack('init', '703e4174d0f14bfea5b3e96e40483da0');


Domésticos-e1501059373249 prod01f-1_alta prod01b_alta

Система за солна електролиза за частни басейни, модел SMC, Innowater

Производител INNOWATER Email


Всички цени са с включено 20% ДДС
изберете модел

Система за солна електролиза за частни басейни, модел SMC, производител Innowater

Цена: По запитване

Солната електролиза е метод за обработка на водата в басейна, при който солта (хлоридите), присъстващи във водата (Cl - ), се превръщат в чист хлор, Cl2 ,благодарение на електролитен процес. Генерирането на този химически чист хлор се осъществява в електролитната клетка, която е инсталирана директно в циркулационната верига на басейна. Там хлорът достига много високи концентрации, които веднага задействат високоефективен процес на дезинфекция. След приключване на процеса на дезинфекция хлорът се превръща обратно в сол, завършвайки възобновяем химичен цикъл. Въпреки че сладката вода винаги съдържа определено количество естествени хлориди, за да се направи електролитичният процес по-ефективен, съдържанието на хлориди се увеличава чрез добавяне на обикновена сол в басейна. Необходимата концентрация на сол е много ниска, тя не се изразходва в процеса и осигурява едно от най-ценните предимства на солната електрлиза: осмотичен баланс с кожата и с очите. Този баланс елиминира усещането за сухота след къпане и дискомфорта на очите във водата. Лекият физиологичен характер на водата също и придава антисептичен ефект. За разлика от хлора в различните му състави, хлорът, получен при солната електролиза, е чист и следователно много по-мощен. Не съдържа добавки или консерванти, не генерира вредни странични продукти и не се подлага на разграждане при съхранение. Всичко това води до изключително ефективно третиране и кристална вода без натрупани химически продукти. Така се избягва транспортирането и съхранението на хипохлорит и свързаните с него разходи. Чистият хлор се генерира при възобновяем химичен процес, при който не се консумира нито един продукт. Хлоридите в солта се превръщат в хлор в клетката и след процеса на дезинфекция отново образуват сол в басейна. Само електродите в клетката трябва да бъдат заменени след определен живот поради износване.

Кои са основните предимства на този процес?

ефективен
екологичен
комфортен
практичен
икономичен

Използването на моделите SMC10 - SMC50 от Innowater е най-добрата алтернатива за малки басейни или спа. Те осигуряват цялостна дезинфекция на водата и оптимално хлориране на всеки басейн. Изберете модела който най-добре отговаря на характеристиките на вашия басейн:
В SM1O е най-малкият модел, който ние ви предлагаме за дезинфекция на басейни, с тегло 4,5 кг и производство на хлор от 10 гр/час. Характеристиките на този солен хлоринатор го правят най-добрият вариант до 30 m³.
От своя страна, моделът SMC15 има по-голям капацитет и се адаптира идеално към басейни с обем от 30 до 50 м³. Той гарантира производство на хлор до 15 грама на час и изисква консумация на електроенергия от 60 вата.
Ако имате басейн с размери от 50 до 90 м³, SMC20 е това, от което се нуждаете. Тази много прецизна технология за дезинфекция на водата има производство на хлор 20 гр/час.
SMC30 произвежда 30 грама хлор на час, следователно това е най-добрият вариант за басейни с обем между 90 и 150 m³.
Най-големият модел е SMC50 . Теглото му е 13 кг, произвежда 50 гр хлор на час и се препоръчва за използване в басейни с обем от 150 до 200 м³.
Всички солни хлоринатори са проектирани и изработени от висококачествени материали. Те разполагат с най-новите технологии, като самопочистваща се клетка и програмируема конфигурация, за да се намали поддръжката и да се увеличи ефективността им.

 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook