Басейн с езерен ефект – каква красота! 

Иска ти се да се гмурнеш, да се приближиш, да докоснеш водата, да я съзерцаваш. Впечатляващи басейни, които създават усещане за спокойствие и релакс.

Нека разгледаме всичките им тайни и предимства!

    Как се постига ефектът на езерото

За да създадете този красив ефект, водата трябва да се разлее по целия периметър на басейна. За целта се инсталира филтърен канал, който обгражда целия басейн и който постоянно събира вода. Ако се вгледате внимателно, ще видите, че водата винаги се разлива през ръб, който има лек наклон. Филтърния канал е облицован с керамичните решетки на Rosa Gres. Решетките могат да бъдат точно в същия цвят като ръба, за да се получи 100% естетическа координация.

    Водата винаги е кристално чиста

Басейните с преливник постоянно обновяват водата за кратък период от време.  Забелязали ли сте как винаги изглеждат перфектно?

    По-безопасни и по-красиви

Сякаш имате езеро в градината си. Винаги ще можете да видите 100% от водната повърхност от всички ъгли. И благодарение на липсата на слепи зони, ще имате по-добър визуален контрол на пространството и следователно по-високо ниво на безопасност. Помислете колко важно е това за вашето семейство.

   Ще му се наслаждавате дълго време

Да легнете до басейна, за да се охладите, да проверите температурата, преди да се гмурнете, или просто да седнете на ръба, за да се отпуснете… Доказано е, че преливните басейни са по-приятни, защото са много удобни.

     Басейните с преливник са най-тихите

Тъй като водата плавно и непрекъснато се разлива по ръбовете, няма да се налага да чувате звука на водата, която се плиска по стените. Както знаете, колкото по-тихо е, толкова по-релаксиращо е. Страхотно нали!

   С порцелановите каменни изделия можете да създадете свой собствен стил

Едно от най-големите предимства на гранитогреса на Rosa Gres е голямото разнообразие от цветове и текстури, които предлага. Вдъхновете се от техните колекции и намерете своя собствен стил: градски, провансалски, средиземноморски, минималистичен, черен, бял, охра, дървоВие избирате.

   И остава за цял живот

Порцелановите каменни изделия са водоустойчивият материал, който най-добре издържа на резки промени в температурата – не се разваля, не се променя, не се цапа. Това е най-добрият избор за облицоване на басейни. Всичко, което ще трябва правите, е да му се наслаждавате.