Доставка и връщане

При закупуване на някой от нашите продукти, те ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес.

Пратката може да бъде доставена до Ваш адрес или до избран от Вас офис на куриерска фирма Еконт Експрес.

Стойността на транспортната услуга се калкулира на база теглото в килограми на поръчаните продукти, както и стойността на наложения платеж (ако е използван този метод на заплащане).

                                                     доставка,връщане

Всички поръчки, направени в делничен ден до 14:00ч., се обработват и изпращат на същия ден, и биват получени на следващия работен ден (включително и събота – по желание на клиента), ако сте избрали опция за доставка до офис на Еконт Експрес. 

Ако сте избрали опция за доставка до избран от Вас адрес, доставката се извършва в деня на разнос, според графика за обслужване на населеното място на куриерска фирма Еконт Експрес.

Всички поръчки, направени извън работно време или в събота и неделя, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.

При възникнали извънредни ситуации, „Уотър Пойнт“ ЕООД си запазва правото да удължи стандартния срок на доставка след предварителна уговорка с потребителя. 

При отказване на пратка, стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас, е за Ваша сметка.

При желание от Ваша страна, можем да изпратим поръчаните от Вас продукти и с куриерска фирма Спиди.

доставка,връщане                                    

Доставката на всяка поръчка на стойност над 250лв. с ДДС е БЕЗПЛАТНА за градовете ВарнаБургасПловдивНесебър и к.к. Слънчев бряг.